Založ si blog

Larry King končí prichádza Adela

Larry King končí prichádza Adela alebo ako v Čechách kto s čím zachazí tím také schází. Niektoré celebrity ako keby zabúdali,že niekedy menej je viac. Pred časom ak ste si zapli televíziu alebo rádio bol vidieť a počuť Milan Markovič  a jeho rozsah bol  od humoristických relácii až po talk šou. Potom prišiel Petr Novotný  a stihol obhospodarovať niekoľko tel.kanálov – varil, cestoval, radil každému nič pre neho nebol problém a samozrejme mal aj talk šou. Potom prišla Halina Pavlowská a nebolo televíznej stanice kde by nebola prítomná a samozrejme bola aj jej talk šou. A kde sú dnes títo borci televízne stanice sa už zaobídu bez nich len Halina Pavlowská má po čase novú relácii na ČT. Proste čo je veľa je veľa a čoho ozaj veľa to sa po čase opozerá. Aby niekto vydržal na obrazovke celé roky musí byť skutočne ako Larry King, ale takých je naozaj len pár na svete. A televízia a diváci vedia byť nemilosrdni, to vie dobre napr. Bolek Polívka, ktorí svojú Manéž uvádza raz za štvrťrok a dokáže tak udržať laťku vysoko od prvého uvedenia.

  1. A čo sa týka už dnes Adely Banášovej je to to isté zapnete televízor a je tam Adela Banášová  a teraz  pribudne ešte aj talk šou ešte, že vysiela TA3 a STV3, ale vraj nie všetkým dňom koniec. Ale pozor pýcha predchádza pád.
sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1136x
Priemerná čítanosť článkov: 1136x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy